sitä ja tätä / ditt o datt
Täällä sairastellaan vieläkin. Elias raukkaan tämä influenssa puri pahiten. Tänään, monen syömättömän päivän jälkeen,  poika suostui syömään jo jäätelön, joten uskallan toivoa että ollaan voiton puolella. Eilinen oli päivä josta en uskonut selviäväni hengissä. Saikkupäivän pelastajat, Monsterit Oy, jäde ja askartelu.
Tänään oli myös toinen rakenne ultra. Pysyin päätöksessäni enkä halunut tietää sukupuolta. Vauvalla kaikki hyvin, äiti joutuu lisätutkimuksiin. Uskomatonta ajatella että raskaus on jo puolivälissä. Saman verran viikkoja vielä ja meillä on vauva!
Meillä on muuten 3 vee synttärit tulossa. Neiti toivoo lahjaksi rumpuja, dinosaurusta ja spiderman autoa. Lempiväri on pinkki ja vihreä. Hän haluaa merirosvo kakun eikä hän tukkää prinsessoista.
Siinä oli saikkupäivän höpötykset. Mukavaa loppuviikkoa!

Här är vi fortfarande sjuka. Stackars Elias drabbades värst av influensan. I dag, efter många oätna dagar, gick han med på att äta en glass, så jag hoppas att vi är på den bättre sidan redan. Gårdagen var nämligen en dag som ja trodde att jag inte skulle överleva. Sjukstugans räddare är Monsters Inc, glass och pyssel. 
I dag hade jag också andra ultraljudet. Jag kunde hålla mig och sa att jag inte vill veta könet. Babyn hade allt bra men jag måste till fortsatta undersökningar. Helt otroligt att graviditeten redan är halv vägs. Lika mycket till och vi har en baby!
Va har också 3 års kalas på kommande. Fröken önskar sig trummor, en dinosaurus och en spiderman bil. Hennes favoritfärg är pink och grön. Hon vill ha en sjörövarkaka och tycker inte om prinsessor. 
Där var sjukledighets babbel. Ha ett skön slut på veckan!

3 kommenttia

 1. Kivalta näyttää tuo teidän sairaspäivän touhuilunne kaikesta huolimatta. Kivaa, että teidän 3-v neitosen ote on sukupuolinormeja rikkova. Meillä on pojilla stereotyyppinen äijä-meininki yleensä, mutta ilahdun aina kun tekevät yllättäviä siirtoja "tyttömäiseksi" miellettyihin juttuihin.

  VastaaPoista
 2. Kiivaa kesti korkeintaan tunin, sitten tappelivat taas :)
  Isoveli on sitten kyllä ihan "äijä" joten sieltähän ne pikkusiskon vaikutteet tulee. Ylätyn itse siitä mistä ne tyttöjutut tulee, kuten esim. ihastus pinkkiin ja kaulakoru pitää aina olla päällä kun lähdetään jonnekkin. Meillä alkaa pikkuleegot olemaan pop ja kattelin niitä tytölle synttärilahjaksi, ne oli kyllä hyvin stereotypisesti jaettu poikien ja tyttöjen legoihin. Ja miten tylsiä ne tyttöjen jutut olikaan!!

  VastaaPoista
 3. Oi, onnea perheen lisäyksen johdosta !Meidän nuorimmainen täyttää juuri kolme kuukautta. Niin se aika menee. Vastahan olimme vielä laitoksella. Tsemppiä loppuraskauteen! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...