pikakuvat vierasmökistä / snapshot från gäststugan
Kun kulunut viikko on ollut Suomen kuumin 50 vuoteen ei viimesiä raskausviikkoja viettävällä ole kivaa. Ei ollenkaan. Mittari näyttää varjossa +33˚C. Yritetään löntystellä rannalle mutta eipä sekään helpota kun lääkäri kielsi uimisen. Mitään kovinkaan kuvauksellista ei siis ole tapahtunut. Instagramiin latasin muutama kuva meidän keväällä rempatusta vierasmökistä. Kunnon kuvia ja selostusta projektista joskus toiste. Nyt nautitaan helteestä, kyllä ne pakkaset taas tulee..


När den föregående veckan har varit varmast i Finland på 50 år har den som tillbringar sina sista graviditets veckor jobbigt. Riktigt jobbigt. Termometern visar +33˚C i skuggan. Jag försöker dra oss till stranden men det hjälper inte så mycket för läkaren förbjöd simmandet. På instagram finns några bilder på vår nyrenoverade gäststuga. Ordentliga bilder och rapport om projektet kommer senare. Nu ska vi njuta av värmen, snart blir det vinter..
4 kommenttia

 1. Voin vain kuvitella miten tukala olosi on!

  VastaaPoista
 2. Ihana vierasmökki! Tsemppiä sinne helteiden kanssa!

  VastaaPoista
 3. Voi, tiedän tunteen :/ Jaksamisia helteiden keskellä!

  VastaaPoista
 4. Ihana vierasmökki teillä :) Ja hurrrrrjasti tsemppiä loppuraskauteen, kyllä nää helteet sais jo puolestani väistyä..!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...