hat trickMaanantai iltana hän synyi. Meidän kolmas pikku vauva, pienenpieni tyttö!! Hän on ihana, täydellinen, suloinen. Voisi ikuisuuden tujottaa ilmeitä, haistella ja silittää. Nyt kun tietää miten nopeasti ne kasvaa toivoo sen pysyvän tuollaisena vielä pitkään.

På måndagen föddes hon, vår tredje lilla bäbis, en liten flicka! Hon är perfekt, härlig och söt. Man kunde sitta i evighet och se på hennes små miner, dofta och smeka. Nu då man vet hur fort de växer önskar jag att hon skulle hållas så här liten länge till.

24 kommenttia

 1. Stort grattis! På fredag 1.8 föddes vårt andra barn, en liten pojke. :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea vielä! Voi että, melkein iskee haikeus näitä kuvia katsellessa... Tuo aika on niin ihmeellistä, taianomaista. Ja niin nopeasti ohimenevää <3 Oikein sydäntä riipaisee etten taida enää päästä tuota kokemaan, mutta aikansa kutakin, niinkai sen on oltava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rakennatte nty vaan kertaheitolla tarpeeks ison talon niin mahtuu vielä muutama vauva ;) Raskausajan oli sellainen fiilis että 'onneks tää on vika kerta', nyt on sellainen että 'voi ei onko tää vika kerta'

   Poista
 3. Ihana! <3 Oikein paljon onnea!

  VastaaPoista
 4. Oi, paljon paljon onnea! Nuo ensihetket ovat ikimuistoisia. Meidänkin esikoinen jo 2-vuotias ja kaksostytötkin pian 5kk. Aika menee ihan liian nopeasti! Nauti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian nopeasti! Ekan kanssa odotiin vaan että kasvais ja oppisi nopeasti. Nyt vauva aika tuntuu jotenkin niin ihanalta ja helpolta, verrattuna esim tohon meidän neiti 3 v ja uhma-raivarit..

   Poista
 5. Täydellinen pakkaus, onnea! Tuli ihan tippa linssiin kuvia katsellessa, sillä tuli muistiin oman kolmannen syntyminen ja se kuinka sisaret tulivat uutta pikkuveljeä katsomaan. Viimeinen lause on niin totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihana nähdä sisarusten kohtaaminen. Ehkä yks hienoimmista hetkistä <3

   Poista
 6. Oi että, onnea tuhannesti! <3

  VastaaPoista
 7. Voi hän on ihana! Niin paljon onnea!

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea! :)
  Meidän nuorimmainen tyttö täyttää kohta jo 9kk! Hui kun aika meneekin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin menee, lapset vaan kasvaa mutta itse on samanikäinen koko ajan ;)

   Poista
 9. Voi miten pieni, paljon onnea koko perheelle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä niin pieni, isosisko oli yli kilon isompi syntyessään..

   Poista
 10. Oi, mahtavaa, missasin ihan tämän uutisen, kun on ollut blogitaukoa. Paljon onnea uudesta tulokkaasta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...