aamuinen mehuhetki


*blogiyhteistyö
Saatiin mahdollisuus maistaa Rynkebyn uusia täysmehuja jotka saapuvat kaupanhyllylle lokakuun aikana.
Itse juon tuoremehuja varmaan joidenkin suositusten mukaan aivan liikaa. En tykkää limuista enkä sekamehu tiivisteistä, joten juon tuoremehuja :)
Kaikki kolme raskautta minulla on ollut ympäri vuorokautiset pahoinvoinnit ja oksentelut siihen päälle. Kylmä omenamehu oli ainoa asia jota sain pahimpina päivinä kurkusta alas. Se myös lievitti pahaa oloa kun heti herättyä sai lasin mehua.

Nyt kun on taas yksi imetettävä pitää huolehtia riittävästä nesteen saannista, pari litraa vettä ja muutama lasi tuoremehua päivässä. Itselläni on vielä synnytyksen komplikaatioiden takia hemoglobiini tosi matala ja kolmen kuukauden rautaa kuuri päällä. Jotta rauta imeytyisi elimistöön kunnolla pitää huolehtia riittävästä C-vitamiinin saannista joten tässäkin tapauksessa tuoremehu on hyvä.

Lapset on oikeastaan vasta tänä kesänä "oppineet" juomaan mehuja. Ruoan yhteydessä he juovat maitoa ja janoon vettä. Jälkkäriksi, tai välipalan kanssa voi saada lasin tuoremehua (yleensä vedellä laimennettuna).

Me suositaan luomu elintarvikkeita, ja valitaan myös tuoremehusta luomu vaihtoehto. Rynkeby mehuista löytyy Luomu- seka Selection sarjan mehuja. Luomu-täysmehu sarja on täysin lisäaineeton ja valmistukseen on käytetty ainoastaan luomu hedelmiä.

Minulla on mehuissa muutama lempi raaka-aine. Jos mehu sisältää omenaa, porkkanaa, greippiä tai sitruunaa niin valitsen sen. Mutta jos siinä on banaania en pysty sitä juomaan..yök! Rynkebyltä löytyy mehu joka sisältää melkein kaikki mun suosikit. Eli Luomu-sarjan omena, appelsiini, porkkana, sitruuna oli mun ehdoton lemppari. Elias tykkää omenamehusta ja Iris appelsiinista. Makunsa kullakin..

Tuoremehu kuuluu ehdottomasti meidän aamiaispöytään. Lapset syö aamuisin mielellään kaurapuuroa, leipää tai smoothien. Helppo ja nopea smoothie sopii arki-aamujen syötäväksi ja kun saa vielä pillin lasiin niin aamu-äreä 3 vuotiaskin muuttuu iloiseksi.
Blenderiin laitetaan 1 purkki rahkaa, 2 banaania sekä lasillinen luomu appelsiinituoremehua. Ja muista se pilli!
Itsekin juon mielellään smoothien aamuisin mutta mun lemppari aamupala on maustamaton jogurtti tai rahka, pakaste mustikat päälle ja vähän hunajaa. Lasillinen tuoremehua ja hyvä kahvi. Ja päivä voi alkaa :)Jos sinäkin haluat mahdollisuuden saada Rynkebyn uutuus mehuja kotiin maisteltavaksi jätä viesti kommenttikenttään. Arvotaan sitten viikon lopussa yksi kommentoja jolle mehut lähtee :)

10 kommenttia

 1. Vaikuttaa herkullisilta! Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. No tokihan ne mehut maistuisi, meillä ainakin riittäisi väkeä antamaan mielipiteitä :-D

  VastaaPoista
 3. Nam! Mehut maistuisi täälläkin koko perheelle. :)
  -Sanna

  VastaaPoista
 4. Tännekin kelpaisi mehut :)

  t. Kirsikka

  VastaaPoista
 5. Mies juo aivan kamalasti maitoa ja mehua, minä joisin mehua jos se säilyisi kaapissa mutta menee aina kummasti parempiin suihin. Tuosta riittäisi molemmille pariksi päiväksi :) tanjamorte(a)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Aika hyvältä kuulostaa. Tykkään kyllä myös siitä, että teillä lapset on olleet noinkin vanhoja ennen mehuja. Meidän perheessä on vähän samat tavoitteet! Eli meillä mehuja juo toistaiseksi vaan aikuiset. :D

  VastaaPoista
 7. Määkin himootten mehuja! :-)
  -valtsu-

  VastaaPoista
 8. random.org arpoi numero viitosen, eli mehut lähtee Talviketulle :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...