hempeä syksy / blid höst


Hempeitä syksyn sävyjä. Pihalla on iso syyshortensia jonka valkoiset kukat loistaa kun kaikki muu lakastuu. Kuusi luumupuuta antaa hyvän sadon. Miten ne voi olla niiin hyviä ja makeita. Samoin pihan omenapuut ovat täynnä herkkuja, hilloa, mehua ja piirakoita saa tehdä kyllästymiseen asti.
Maljakko, kulho ja lasi on kirpparilta tai mummon kätköistä. Vanha lasi on kaunista.
Vauvallakin on vintagea. Valkoinen haalari on serkun vanha ja villatakin mummoni on kutonut minulle, 28 vuotta sitten, kun olin samankokoinen kun tuo.
Hyvää viikonloppua!


Blida höstfärger. Ute står en stor hösthortensia med vackra vita blommor som lyser upp gården då allt annat vissnar. Sex plommonträd ger en god skörd. Hur kan de vara så söta och goda. Äppelträden är också fulla av godheter, saft, sylt och pajer så man blir utled. Vasen, skålen och glaset är från loppis eller mommos gömmor. Gammalt glas är så vackert. 
Babyn är klädd i vintage. Vita dräkten är min kusins gamla, och tröjan har min mormor stickat till mig, för 28 år sedan. Då jag var lika liten.
Ha ett skönt veckoslut!

8 kommenttia

 1. Ihana pötkylä perityissä tamineissa :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana villatakki! Meilläkin on muutama minun vanha mekko tytöllä, edesmenneen isomummin tekemiä. Ne on ihan korvaamattomia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat. Pitää säästää vielä seuraavalle sukuplvelle :)

   Poista
 3. Vilken fin liten baby! Jag tror att den vita dräkten också har varit din :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Du hade de där kläderna på dig när du kom hem från BB :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...