vaipanvaihto / blöjbyte











Makkariin saatiin mahtumaan vauvanhoitopiste. Yöpöytä siirtyi varastoon ja kodinhoitohuoneen lipasto sen tilalle. Lipastoon mahtuu vauvan vaatteet ja tarvikkeet. Koska minä ja mies ollaan kummatkin pitkiä  lipasto on sopivan korkea vaipanvaihtoo. Päälle hoitoalusta ja seinälle kiinni mummin virkkaamat korit pikkusälälle (kynsisakset, D-vitamiinit, vanupuikot, helisitmet..) ja hoitopiste on vallmis. Vauvan pitää vielä saada oma almanakka taulu seinälle.


En liten skötplats för baby fick plats i sovrummet. Nattduksbordet flyttade ut i förrådet och byrån från hemvårdsrummet fick ta dess plats. Den rymmer bra babyns kläder och tillbehör. För att både jag och mannen är långa är byrån lagom hög att byta blöjor på. En skötbädd på och några korgar som mummi virkat på väggen för små saker ( nagelsax, D-vitamin, vaddpinnar, skallra) så är skötplatsen klar. Babyn måst ännu få en egen almanacka tavla på väggen.

2 kommenttia

  1. Upeat nuo kortit! Mitä niissä on muuta kuin syntymäpäivä ja -viikonpäivä? Ovatko omaa käsialaasi?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Meillä oli joskus sellainen kalenteri josta repästiin joka päivä yksi sivu pois, se on sen mukaan tehty. Eli siinä on päivämäärä, kuukausi, viikonpäivä, vuosi, viikko ja sen päivän nimipäivät. Ihan itse olen ne tehnyt ja tulostanut :)

    Hyvä lahja vinkki vauvalle tuollainen almanakka kortti :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...