pehmeä kuin lambi

 Eliaksen lempi pehmo, Hilda-hauva
Lambi haastaa kaikki pohtimaan pehmoisia ja jakamaan rakkaimman pehmolelunsa tarinan, sillä  heidän wc-paperista on tullut entistäkin pehmeämpi.

Minulla oli lapsena ihan älytön määrä pehmoleluja, mutta rakkain "pehmo" oli ehdottomasti meidän Hilda-koira. Hilda oli meidän toisen koiran pentu ja se syntyi meidän kotona kun olin 11-vuotias. Hilda oli ehkä maailman lempein, pehmein ja kiltein koira. Isosta koostaan huolimatta se kuvitteli olevansa syliin sopiva ja rakasti sitä kun sai luvan tulla sänkyyn viereen nukkumaan. Se oli parasta seuraa kun tuli koulusta kotiin. Sitä oli ihana halailla ja se rakasti kaikkia meidän muita pikkueläimiä, kissoja, kaneja ja rottia. Hilda oli 5 vuotias kun itse muutin pois kotoo opiskelemaan. Se kävi kyllä luonani yökyläilemässä aina välillä.
Kun Elias syntyi selvisi että koira rakasti myös vauvoja. Vahtikoira kun oli hän halusi maata mahdollisimman lähellä vauvaa tai vaunuja. Noilla kahdella oli aivan erityinen suhde. Vanha Hilda rouva oli niin lempeä poikaa kohtaan ja pieni poika niin kiintynyt isoon koiraan. 
Pikku Elias sai pehmokoiran jonka hän nimesi Hildaksi. Pehmo Hilda oli pojan mukana kaikkialla. Kaksi vuotta sitten, kun Elias oli kolmevuotias, vanha ystävä jouduttiin hautaamaan. Se oli aivan kauheeta, koira joka oli ollut olemassa puolet elämästäni oli poissa. 15 vuotta saatiin kuitenkin nauttia hänen seurastaan.
Pehmo Hilda on edelleen Eliaksen rakkain lelu. Se nukkuu joka yö pojan sängyssä, lohduttaa kun sattuu ja kulkee mukaan päiväkotiin unikaveriksi ja turvaksi. 1. Minä niin onnellisena pieni Hilda-pentu sylissä  2. Hilda ja kesyrotta Esther  3. Hilda ja Michiko-kissa
4. Atte-pupu meni lämmittelemään Hildan viereen 5. 14 vuotias Hilda rouva ja 2 vuotias Elias.
 Parhaat kaverit, Elias ja Hilda ♥


 Hilda ja Iris vauvaHaastan muutkin bloggarit kertomaan omasta rakkaimmasta lapsuuden pehmolelusta ja lukijat julkaisemaan kuvansa ja osallistumaan Lambin arvontaan jossa palkintona on 300€ arvoinen lahjakortti Joutsen untuvapeittoon.  Minulle ainakin kelpaisi ihanan pehmeä ja lämmin peitto talveksi!

Julkaise kuva teemalla 'rakkain pehmolelu' Instagramissa, blogissasi tai Lambin Facebooksivuilla hashtagilla #pehmeäkuinlambi niin olet mukana arvonnassa. Tarkemmat ohjeet ja arvonnan säännöt löydät täältä.
Niin ja oman pehmeysasteesi voit testata hauskassa Lambi-indeksissä. Minä olen "persikan pehmeä" ja 57% pehmeä kuin lambi. Ja jos haluan kehittää pehmeää puoltani minun tulee kihartaa hiukseni, vetää villasukat jalkaan tai katsoa illalla söpöjen koiranpentujen kuvia :) Villasukat on jo jalassa ja illalla lähdetään äitini luo katsomaan pieniä hovawart vauvoja kun yksi äidin koirista sai 11 pentua!! Nämä pikkuiset ovatkin Hildan lapsenlapsen pentuja.


*blogiyhteistyö

2 kommenttia

  1. En ehkä kestä miten liikuttava tarina ja kuvat! Olen tainut muuttua tosiaan ihan pehmoksi kun tuntuu että ihan tippa pirskahti silmäkulmaan tätä lukiessa... <3

    VastaaPoista
  2. Arvaa vaan minkälaiset itkut imetyshormonit sai aikaan tota kirjottaessa. Silmät niin sumeena että ei tahtonut tekstiä nähdä... :'(

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...