Kelo

Kietaisukaulaliina ja panta neulottu Novitan Kelo langasta jota ei enään vallmisteta, harmi, sillä tykkäsin langasta ja värikin on täydellinen.
Kun Elias syntyi hänen kummitätinsä toi sairaalaan Jenny Wilsonin Hardships levyn. Se levy muistuttaa niin vahvasti Eliaksen vauva-ajasta ja minun ekasta äitivuodesta että osa biiseistä saa kyyneleet silmiin. Viime keväänä piti mennä Jennyä Tavastialle katsomaan tämän samaisen kummitädin kanssa mutta Lisa-vauva sai aikaan hirveän raskauspahoinvoinnin/väsymyksen enkä saanut itseäni raahattua sinne. Rakas ystävä kuitenkin lähetti minulle tämän kassin!

Halsduken och hårbandet har jag stickat av Novitas Kelo garn som tyvärr inte längre tillverkas. Tyckte om det garnet och färgen är också härlig.
När Elias föddes hämtade hans gudmor Jenny Wilsons Hardships skivan till sjukhuset. Den skiva på minner så mycket om Elias baby tid och mitt första år som mamma att en del låtar får mina ögon att vattnas. Förra våren skulle vi gå och lyssna på Jenny med denna samma gudmor men Lisa-babyn i magen fick mig att må så illa och vara så trött att jag inte kunde ta mig dit. Men min kära vän skickade kassen till mig! 


1 kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...