jos olisi enemmän aikaa / om jag hade mera tid
Kuva on Porvoon vanhastakaupungista, siinä on Elias, Iris ja isi työntää Lisa vaunuissa.

On olemassa yksi asia jota kaipaan elämästä ennen lapsia, nimittäin piirtäminen. Ennen minulla oli tapana pirtää montamonta tuntia, ja maalata...huokaus... En ole moneen vuoteen piirtänyt mitään, paitsi synttärikortteja ja lasten kanssa dinoja ja monstereita. Mutta olisipa ihanaa jos voisi koko päivän vaan piirtää.

Det finns en sak jag saknar från tiden före barnen, nämligen att rita. Då kunde jag sitta mångamånga timmar och bara rita, och måla...suck... Jag har inte ritat något på flera år, förutom födelsedagskort och dinon och monster med barnen. Tänk vad skönt det skulle vara att bara få rita hela dagen.

4 kommenttia

 1. Sama haave. Ja jotenkin sitten, kun sitä aikaa olisi ei vaan jaksa, muista, viitsi. Haluaisin levittää kaikki maalaustarvikkeet keittiönpöydälle ja antaa niiden olla siinä levällään monta päivää ja aina jatkaa sitä mihin jäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä! sais kaikki tarvikkeet olla vaan levällään odottamassa inspistä. mutta eihän se onnistu, eli jatkan dinojen ja mörköjen piirtämistä :)

   Poista
 2. Tuttua. Joka vuosi lupaan itselleni, että alan taas tehdä kuvia ihan omaksi ilokseni ja pöh, ajatukseksi jää. Kun ei vain ole sitä tarvittavaa aikaa, jona tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöt on helpompi jättää kesken ja jatkaa taas pari kierrosta kunhan jossain välissä ehtii.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...