Kevätkoti 2015Minun keväinen olohuone voisi näyttää tältä. Puuterin sävyjä löytyy nyt monista tekstiileistä, se ei ole ihan minun suosikki mutta vedenvihreän ja harmaan kanssa se sopii aika kivasti. Toinen juttu mistä olen tosi innoissaan on viherkasvit. Niistä on nyt tullu trendikkäitä, jokunen vuosi sitten sisustuslehtien kodeissa ei näkynyt kasveja. Opetuskuva-tyyppiset kasvikuvat koristavat pussilakanoita, julisteita ja astioita. Mitkä on teidän tän kevään suosikki värit?

juliste / matto / kuparinen lehtiteline - Anno, Kodin1
vedenvihreä tyyny - Hay
kelim tyyny - Ferm Living
maljakko - Iittala
pärekori - Verso Design
puiset laatikot - H&M
kasvihuonekaappi / ruukut / viherkasvit - Ikea

4 kommenttia

 1. Minttu, tumma sininen tai vihreän sävyjä voisi löytyä kodistamme. Viherkasveja on ollut aina, joten tää uus " villitys" lähinnä hymyilyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on meilläkin aina ollut niitä viherkasveja, olivat trendikkäitä tai ei :) Mutta eikö olekkin niin että nyt jokaisessa stailatussa kuvassa on niitä kasveja.

   Poista
 2. Ihania värejä! Tuo tummanvihreä on tosi kaunis, vaikka meillä tänä keväänä onkin enemmän minttua. Niin, ja niitä viherkasveja on pakko saada, vaikka en millään saa niitä pysymään hengissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu on kiva, mutta minusta tuntuu että meillä on nyt ollut sitä minttua jo niin kauan että olen vähän kyllästynyt, nyt tarvittais jotain muuta :) Meillä menestyy vaan sellaiset kova- ja paksulehtiset kasvit, muuten kissat pistelee ne suihinsa. Ja anopinkieli ja rahapuu tyyppiset kasvit tarvii vettäkin vain niin harvoin että selviytyy mun hoidossa, joten ehkä myös sun ;) Niin ja vuosi 2015 on ehdottomasti kaktuksien vuosi, niitä kai on aika vaikea tappaa :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...