uutta multaa / ny mylla


Oli aika antaa meidän kodin niiiin trendikkäille viherkasveille uutta multaa ja isompaa ruukkua.
Meillä menestyy vain tuollaiset kova- ja paksulehtiset kasvit. Hennot lehdet joutuu kissojen pureskeltavaksi mutta anopinkieli ja rahapuu saa olla rauhassa. Niin ja ne menestyy myös siksi että minun ei tarvitse muistaa kastella niitä niin usein :)

Nu var det dags att ge lite ny mylla och större krukor till våra sååå trendiga krukväxter. Här överlever bara växter med hårda och tjocka blad. Tunna blad tuggar katterna i sig men svärmorstunga och pengaträd får vara i fred. Ja och så äe de ju växter som jag inte behöver komma ihåg att vattna så ofta :)


5 kommenttia

 1. Tuo olisi mullakin vielä edessä ja siemenkiäkin pitäisi laittaa multaan. Vielä kun sen mullan muistaisi joskus ostaakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne siemenet... viime vuotiset kylvöt ei onistunut hirveän hyvin kun unohtelen kastella niitä pieniä taimi-raukkoja. Kesäkurpitsat ajon kyllä laittaa kasvamaan, muut sitten suoraan pihalle :)

   Poista
 2. Nytkö se aika on? Mä olen niiiin järjettömän huono viherkasvien kanssa. Toisaalta kasvit, jotka menestyvät mun kanssa, menestyvät sen jälkeen ihan missä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ovat viisammaat sanoneet, että uutta multaa kehiin. En ole minäkään mikään viherpeukalo, vielä.. Opettelen puutarhanhoitoa kun tuli onakotitaloon muutettua.

   Poista
 3. Iiks, nyt mullan ostoon! Olin unohtaa koko homman. Kiva blogi sinulla, tulen toistekin ja tervetuloa vastavierailulle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...