Kuvia Kevätmessuilta

Amppeleita ja raudoitusverkkoa löytyy myös meidän putarhasta. 


Onko jotain mitä kuormalavoista EI voi tehdä?? Tämä on kiva idea.


Mielettömät kukat kirsikkapuussa. Meidän piha kaipaisi kirsikkapuuta. Tätini osallistui kattauskilpailuun. Pelargonit!! Pinkki ei ole mun lempiväri, mutta aika näyttävän näköistä.


Matonkuteilla koristellut rottinkituolit ♥


Jos mulla ois partsi. Betonipenkit möys to do-listalla.
Tällä osastolla oli ihanan värisiä pyöpä- ja matontamppaustelineitä, sellaiset me tarvittais.Kasvihuone ikuisella haavelistalla.Vietettiin tänään tätini ja Lisan kanssa päivä Kevätmessuilla. Vaikka ulkona oli kylmää ja sateista ajatukset siirtyi heti kesään ja kukkivaan pihaan... Terassit taitaa nyt olla se iso juttu. Sen pitää olla sisätilan jatke, tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, jossa vietetään ihania kesäpäiviä perheen kanssa ja iltoja ystäväporukalla. Kunhan me päästään talonlaajennuksen kimppuun tehdään ihan varmasti myös terassi. Iso terassi. Tai useampi, yks aamu-auringolle ja toinen ilta :)
Kotiin toin daalioita, tulppaneja ja helmililjoja. Kymmeniä katto, ovi ja ikkuna tarjouksia, puutarhalehtiä ja siemenluetteloita sekä kauhean kesän kaipuu.

6 kommenttia

 1. Aika samoja asioita olit poiminut kameralla kuin minäkin, ja tuon kesänkaipuun tunnistan kyllä omistakin messutuomisistani :-) Oliko se pinkkikukkainen puu kirsikka? Muistatko mitä lajia? Yleensä otan aina puun nimestäkin kuvan jos tulee joku kiva vastaan, mutta nyt en, ja unohtui se nimikin sitten :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, joo kävin lukemassa sun messujutun. Näyttää ihan siltä kun oltais oltu samoilla massuilla ;)
   Se puu oli joku kirsikka mutta en muista sen tarkemmin. Pitää kysyä mun messukaverilta, ehkä se muistaa.

   Poista
 2. Olipas kiva nähdä nämä messut sinun kamerasi läpi...näytti ihan eri messuilta, kuin ne jolla minäkin eilen kävin :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kuvia sinulla oli, sellaisia asioita mitä itse en olisi edes huomannut :) Hyvä että messuilla on laaja valikoima niin löytyy jokaiselle jotain. Ihanaa kevättä sunulle!

   Poista
 3. Voi ihanuutta, ois ollu kiva käydä messuilla, mut on liiian siellä syrjässä kaukana.
  Joo mäkin olen just esitelly omaa kuorma-lavaideaani! Toikin on cool.
  joo pidä vaan se kasvihuone 1-haaveena, se on ihan must! (vaikka kirsikkapuukin on kyllä ihan kiva :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 4. Sitten kun lapset ei vie niin paljoo aikaa hommaan kasvihuoneen, ehkä viherpeukalonikin on kasvanut ja vahvistunut siihen mennessä. Ja tohon yrttilavan viereen terassille menis hyvin sun viinilava ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...