Lisa 10kk / Lisa 10mån
Miten ihmeessä on mahdollista että meidän pikkuvauva on kohta jo 10kk ikäinen!!
Vauhtia ei täältä puutu, Lisa kävelee ketterästi tuen kanssa ja yrittää kovasti pysytellä isompien perässä. Häntä harmittaa suuresti kun omat taidot ei vielä riitä esim. sängyn päälle kiipeämiseen. Onneksi isommat sisarukset on auttavaisia ja nostelevat ja kantelevat pikku Lisaa ympäriinsä. Itse pääsee aika helpolla kun pienin viihtyy parhaiten sisarusten seurassa. Kun ei tarvitse häntä kokoajan viihdyttää, voi yrittää vaikka siivota. Siis yrittää, sillä Lisa on keksinyt myös uuden hauskan ajanvietteen. Hän tyhjentää kaikki kaapit, hyllyt, pöydät, kaiken mihin vaan ylettää. Toinen hauska juttu on käydä läpi kaikki eteisen kengät ja pureskella niitä, tarralenkkarit on ehdottomasti parhaimman tuntuiset suussa. Kun avaa tiskikoneen tyttö on salamana paikalla. Tiskien tyhjentely on myös tytön mieleen. Lisa syö hyvin kaikkea mitä hänelle antaa, isojakin palasia hän pureskelee, onhan suussa jo 6 hammasta.Mauttomat ruoat ei tosin oikein ole hänen mieleen, pitää ollan paljon mausteita ja yrttejä niin uppoa safka paremmin. Merkittävin muutos on tapahtunut Lisan yöunissa, hän on vihdoinkin oppinut nukkumaan! Oliko unikoulusta apua vai johtuuko se iästä, ihan sama kunhan nukkuu. Viime yönä hän nukahti vähän ennen kello kymmentä, heräsi kerran yhden aikaan ja sai maitoa pullosta. Tämän jälkeen hän nukkui tyytyväisenä aamu kasiin asti! Ihan joka yö ei kyllä näin hyvin mene mutta huomattava parannus siis niihin 3h yöuniin 10 kerran herätyksillää.

p.s. löysin Lisalle puoleenhintaan ihanan Mainion jumppiksen. Toi väritys ja kuvio on jotenkin niin ihanasti ysäri, tulee ihan oma lapsuus mieleen. Ihan sellainen fiilis kun päiväkodissani olisi ollut ton tyyliset verhot :D


Hur kan det vara möjligt att vår lilla baby snart blir 10mån gammal!! Hon går fint med stöd och försöker hänga med större syskonen. Hon gillar också att tömma alla skåp och lådor hon kommer åt. Skorna i tamburen tuggar hon gärna på. Då man öppnar diskmaskinen är hon genast där och vill kasta omkring kärlen. Hon äter fint allt man ger henne, mat med stora bitar tuggar hon i sig med sina 6 små tänder. Det finaste är att hon lärt sig sova! Förra natten sov hon från klo.22 till 8 på morgonen, vakna en gång ett tiden och fick mjölk ur flaskan. Så skönt att 3h nattsömn med 10 gångers vaknande är över.


.2 kommenttia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...