Tunnustuksia x 11 - haaste

Sain Hyvä Voittaa -blogin Sadulta tunnustuksia x 11 haasteen. Tunnustan heti alkuun että olen tosi huono vastaamaan tällaisiin :) Yks toinenkin kiva haaste odottaa vielä siihen tarttumista. Onko tällaiset jutut teidän mielestä ihan höpöhöpöä vai kivaa vaihtelua, lukea välillä vähän henkilökohtaisempia 'paljastuksia'??


Tähän haasteeseen kuuluu vastata 11 kysymykseen:

1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?
Sanoisin että aamurutiinit.. jos niitä nyt rutiineiksi voi kutsua. Minä olen ihan tajuttoman aamu-uninen. Kestää tooosi kauan ja monta kahvikupillista ennen kun olen vastaanottavainen minkäänlaiselle informaatiolle. Meidän Iriksellä vaikuttaisi olevan tämä sama aamu-unisuusgeeni.
2. Paras kirja jonka olet lukenut. Miksi?
Mä en ole peruskoulun jälkeen lukennut yhtään kirjaa. Tai no, taide ja sisustuskirjoja kyllä, ja kun aloitettiin taloremppa luin Perinnemestarin Remonttikirjan. Mulla on lukihäiriö, sekoitan kirjaimet (ja numerot) enkä huomaa virheitä vaikka lukisin tekstin kymmenenkertaa läpi. Blogin aloittaminen tuntui aikoinaan tosi haastavalta juurikin tämän takia (ja tuntuu vieläkin) Andy Warholia lainatakseen "I never read, I just look at pictures."

3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?
Haluaisin matkustella paljon enemmän kun mihin on ollut mahdollisuus. Sen ajan kun ollaan miehen kanssa oltu yhdessä ei ole kertaakaan ollut tilannetta että kumpikin olisi ollut täyspäiväsesti töissä. Ensin minä olin töissä ja mies opiskeli, sitten minä opiskelin ja mies oli töissä, sitten mies oli töissä ja minä äitiyslomalla/hoitovapaalla. Viime vuosi säästettiin rahaa matkaa varten mutta päädyttinkin käyttämään ne ulkosaunan ramonttiin. 
4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?
Asuisin mielellään pimeän ajan vuodesta jossain lämpimässä. Mun mielialaan ja vireystilaan pimeä, lumeton alkutalvi vaikuttaa tosi paljon. 


5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi? Lasten / oma?

Olen laiska ostamaan itselleni vaatteita, tai oikeastaan pihi. En ole valmis satsaamaan suuria summia omiin vaatteisiin. Työni takia vaatekaappi on täynnä yhden ainoan ketjun vaatteita :) Lastenvaate suosikit vaihtelee, tällä hetkellä taitaa olla Mainio ja Minirodini. Zarasta löysin myös kivoja kesävaatteita lapsille.6. Lempikukkasi?
Ehdottomasti pioni. Meillä on neljä eri pionia pihalla. Tiesittekö muuten että meidän tytöt nimetty kukkien mukaan? Kurjenmiekka on Iris ruotsiksi (ja latinaksi) ja Lisa on kesäkukka Ahkeraliisa. Leikkokukista tykkään valkoisista tulppaaneista.
7. Tärkein periaatteesi äitinä?

Hmmm.. meillä kun on kolme lasta haluan olla oikeudenmukainen, että kaikki kokevat saavansa yhtä paljon huomioo ja rakkautta osakseen. Tämä sisaruus asia tuntuu tällähetkellä vähän haastavalta kun itselläni ei ole sisaruksia. En pystynyt kuvittelemaan miten paljon lapset tappelee keskenään!! Haluan olla läsnäoleva, että lapset tuntevat olonsa turvalliseksi ja voivat kasvaa rauhassa omaksi itsekseen. 

8. Oma juttusi josta et luovu?
Ikävä kyllä musta tuntuu että joudun aina joustamaan siitä omasta ajasta. Salille lähdöt peruuntuu aina viime tipassa keskimmäisen raivareihin, kampaaja-ajat lastenhoidon puutteesta. Oishan se kiva jos sais käydä vaikka veeassa rauhassa.. Tämä blogi taitaa olla se 'oma juttu josta en luovu'.9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi. Miksi?
Ei kai tähän voi vastata muuta kun lasten syntymä. Erityisesti Iriksen synnytys, joka tapahtui salamannopeasti kotona! 

10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?
Haluaisin olla kenkäihminen, mutta olen tässäkin asiassa liian käytännöllinen. Omistan kolmet juhlakengät, yhdet tavalliset mustat korkkarit, yhdet mustat jossa on kärki auki kesäksi ja yhdet mustat nilkkurit talveksi. Sitten on lenkkarit salille ja juoksuun, yhdet Converset ja Vansit ja parit arki nilkkurit ja bikerit.

11. Lempipuuhaasi kesällä? Aikuisten/lasten kesken?
Haluaisin vastata että auringossa loikoilu, rippumatossa hengailu. Mutta kun en vaan pysty, en osaa olla tekemättä mitään. 10 minuutin loikoilun jälkeen alkaa ahdistaa, kun olisi paljon muutakin mitä voisi tehdä. Se että pitää istua muutama minuutti ja odottaa kynsilakan kuivumista on minulle jo liikaa. Totaalinen rentoutuminen minulle on se kun saan laittaa kuulosuojaimet päähän ja päräyttää sirkkelin tai sähköhöylän käyntiin. Työnteon lisäksi tykkään kesällä käydä perheen kanssa retkillä, syödä mansikoita ja herneitä, olla meren äärellä.


Haasteen kuvituksena otoksia meidän pihasta näin alkukesästä.
Mukaan haastan Pastellipisaroita ACn ja In A Moment Jeninan vastaamaan samoihin kysymyksiin :)
.
Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...