Sademetsässä suhisee
*yhteistyössä ArreKid Collectionin kanssa


Jos tuote edustaa kaikkea sitä mikä itsellesikin on tärkeää, suomalaista muotoilua, ekologisuutta, eettisyyttä, kotimaista työtä ja lasten viihtyvyyttä, niin ethän voi olla pitämättä siitä!
Kun AarreKid ehdotti yhteistyötä en voinnut kieltäytyä, vaikka suhtaudunkin nihkeästi mainontaan blogissani. Tämä on kuitenkin yritys jonka tuotteista me muutenkin tykätään ja ollaan käytetty jo vuodesta 2009, jolloin kotimainen AarreKid Collection perustettiin.

Oma ehdoton kuosisuosikki on ollut Aarremetsä, mutta tämä uusi, Piia Kedon suunnittelema Rainforest on kyllä miltei yhtä ihana. AarreKidin kaikki kuosit on hyvin tunnistettavissa, hyvällä tavalla omalaatuisia, eikä uusin sademetsä tee siinä poikkeusta. Juuri sopivan graaffinen äidin makuun ja tarpeeksi leikkisä lasten mieleen. Jopa meidän Iris,4 v. joka ei ole mikään prinsessa tyyppi eikä suostu käyttämään mekkoja kelpuutti tämän hihattoman luomupuuvillaisen Rainfores-mekon. Se oli hänen omien sanojensa mukaan tosi mahtava.

Meidän apinat ja Tarzanit testaili viime viikonlopun kauniissa syyssäässä Rainforest T-paitoja, mekkoa ja baggy-housuja. Mitoitus noudatta AarreKidin tuttua pienehköä kokoa. Elias, kohta 6 vuotta ja n. 125cm pitkä, käyttää kuvissa kokoa 130. Hoikalle pojalle vaatteet istuu hyvin. Hän tykkäsi tosi paljon pussimaisista baggy-kollarihousuista. Olivat pojan mielestä tosi pehmeät, mukavat ja niissä pystyi kiipeämään korkealle puuhun. Iris, 4v ja vajaa 110cm pitkä, on yllään 110 koon mekko. Se on hänelle hyvä, tunikamainen, sillä niinkuin jo mainitsin hän ei tykkää käyttää mekkoja joten tuollainen lyhkäsempi malli sopii Irikselle paremmin. Mutta T-paidassa hän tarvitsee kyllä jo 120 kokoa. Lisalla on ikää 1v1kk ja 74cm pituutta ja hänen Rainforest paita on kokoa 90, eikä yhtään liian iso. Mekko sen sijaan oli vielä liian pitkä ja hänen oli vaikea kävellä sen kanssa.

Meidän pihakin alkaa kyllä muistuttamaan sademetsää, kun ei vaan löydy aikaa tän arjen keskellä sitä hoitaa. Nurmikko on pitkä, pensaita pitäisi leikata sekä kuihtuneet ja kukkineet perennat poistaa. No ainakin miljöö on samaa teemaa vaatteiden kanssa :) Onhan se kiva kun lapset kesken leikkejen juoksee hakemaan porkkanoita tai kirsikkatomaatteja, ja ne ihanat luumut ovat nyt kypsyneet. Lisa  kurottelee puuhun ja huuta kun ei yletä luumuihin, ne on hänen herkkua.Jos tekin olette yhtä innoissaan tästä uudesta Rainforest-kuosista voitte tilata niitä AarreKidin verkkokaupasta -15% alennuksella kun käytätte koodia LUMOAARRE. Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti.Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...