Pink
.

Niin kuin Aerosmith laulaa 'Pink is my new obsession'.
Vaikka pinkki ei ole kuulunut lempiväreihini, maalasin ruokailunurkkauksen pinkiksi. Jostain syystä puuterin sävyt puhuttelee minua tällä hetkellä.
Ensimmäinen sävy oli aivan liian tumma ja liian pinkki. Maalasin päälle vähän vaaleammalla ja tämä on lähempänä sitä mitä hain, haalea roosa. En ole oikein päättänyt onko tämä hitti vai huti.. mutta maaliahan se vain on.


Så som Aerosmith sjunger 'Pink is my new obsession'.
Fast pink absolut inte har hört till min favoritfärg bestämde jag mig att för att måla matrummet pink. Av någon underlig orsak har jag börjat tycka om puder-toner. 
Första målningen blev alldeles för mörk och för pink. Jag fick ta och måla om med en lite ljusare nyans. Den här är närmare dett jag var ute efter, blek rosa. Har inte bästämt mig ännu om väggen är en hit eller miss...men som tur är det bara målfärg.


.


Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...