Valmiina talveen: Villervallan toppavaatteet.

Syksy on tähän asti ollut aurinkoinen ja kohtuullisen lämmin. Mutta väistämättäkin talvipakkaset tekee tuloaan, joten tulkoon vaan me ollaan valmiina! Meillä on ollut jo monena vuonna ruotsalaisen Villervallan välikausivaatteet käytössä, nyt päädyttiin kokeilemaan myös heidän talvivarusteita. Ainoa ongelma näiden talvivaatteiden kanssa on valinnanvaikeus. Raikkaita värejä ja iloisia kuoseja on niin monta! Elias toivoi mustaa takkia (hänellä on joku kausi että kaiken pitää olla mustaa) ja Iris taas halusi yllätysyllätys pinkkiä. Villarvallalta löytyy myös malliston väreihin sopivia asusteita, joten matchaavia pipoja ja toppahanskoja ei tarvitse muualta metsästää.

Eliakselle valittiin oranssi-musta raidalliset London toppahousut ja takiksi mietittiin joko kokomustaa tai mustalla tähtikuviolla. Kumpikin olisi ollut minun mieleen mutta Elias valitsi loppupeleissä kokomustan. Sekä takki että housut ovat kokoa 128 ja poika on 123cm pitkä.  Mustasta takista löytyy pieniä yksityiskohtia jotka ovat samaa väriä toppahousujen kanssa, esim vetoketjuissa.
Kuten kaikki Villervallan toppavaatteet, myös nämä housut ovat vedenpitävät 8000mm vesipilariarvolla, tuulenpitävät, hengittävät sekä saumat teipattu vedenpitäviksi. Sen lisäksi niissä on monta muuta hyvää ja toiminnallista ominaisuutta. Kovimmalle kulutukselle jouluvat polvet ja peppu on vahvistettu mustalla vahvikekankaalla. Nämä ovat myös ne kohdat jotka likaantuvat helpoiten joten musta on tässä hyvä väri. Housuissa on irroitettavat henkselit ja lahkeissa tarrallinen levennys. Me kun käydään lasten kanssa laskettelemassa niin tuo levennys on tarpeen että lahkeen saa mahtumaan monon päälle. Vyötäröllä on kiristyskuminauha ja kummassakin lahkeessa leveät haijastimet. Ainoa asia mitä olisin näihin kaivannut on lumilukko lahkeisiin. Takin hihansuista tällainen löytyy.
Takissa on todella hyvät heijastimet, niitä on hihansuissa, heijastintähti takapuolella ja hupun sekä hijojen saimoissa. Veroketjun päällä on kangasläppä joka estää lumen- ja tuulen pääsemästä sisään (tätä ei meidän toisessa talvihaalarissa ole). Huppu on irroitettaja ja hupunsuu säädettävä. Tähän kokonaisuuteen valkattiin vielä vihreä tähtineulepipo. Kaikenkaikkiaan näissää on mielestäni sopiva hinta ja hyvä laatu. Tämän kuun ajan saat Skidistä toppahousut ja -takin settihintaan 119,95€.

* Blogiyhteistyö Skidi lastenvaattteiden kanssa. Toppatakki ja toppahousut saatu.Irikselle mietittiin pinkki-siniraidallista Rome haalaria tai yksiväristä pinkkiä. Päädyttiin ottamaan se yksivärinen pinkki, joka onneksi ei ole ihan niin pinkki vaan tummempi, vähän punajuuren sävyinen. Haalarissa on samat ominaisuudet kun edellämainituissa Eliaksen toppavaatteissa, eli veden- ja tuulenpitävä, hengittävä, teipatut saumat, lumilukko hihoissa, hyvät heijastimet, irroitettava huppu ja vahvikkeet polvissa ja pepussa. Iris on n. 108cm pitkä ja kuvissa hänellä on 116 koon haalari, mutta kävin kuitenkin vaihtamassa haalarin pienempään 110 kokoon ja se on mielestäni parempi. Vaikka kasvuvaraa on hyvä olla, on lapsella vaikeaa liikkua liian isossa haalarissa. Tähän yksiväriseen valittiin sitten raidalliset toppahanskat ja pipo. Aika ihanat! Hanskat ovat myös veden- ja tuulenpitävästä materiaalista, sisällä on pehmeä fleece vuori, sivussa pukemista helpottava tarrakiinnitys ja heijastintähti.

Mammakin hommasi uuden talvitakin, joten nyt odotetaan lunta!!


.

2 kommenttia

  1. Kiva näköiset! Meillä on ollut Villervallalta sisävaatteita ja yksi välikausihaalari joka on kestänyt tosi hyvin käyttöä (tyttö kun kasvaa niin hitaasti että on mennyt jo monta kevättä ja syksyä sama haalari). Pitääpä perehtyä noihin toppavaatteisiinkin kun tulee niille seuraavaksi tarvetta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käytetään aika paljon Villervallan sisävaatteita ja välikausi pukuja on ollut useampana vuotena. Vaatteiden kuosit ja mallit ovat sellaisia että voi hyvin käyttää isoveljen vanhoja pikkusiskolla, ja se on hyvä. Laitan sitten talvella postausta kunhan ollaan päästy käyttämään näitä enemmän.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...