Vuoden 2016 väri
Pantone valitsi vuoden 2016 väriksi väriyhdistelmän. Miten teihin iskee hempeä Rose Quartz ja viileä Serenity?! Näistä väreistä välittyy tulevan vuoden trendit; rauha, hempeys, tasapaino ja mielenhyvinvointi. Kai tämä näkyy sisustuksessa pastellisilla vaaleilla sävyillä. 
Pieninä aksentteina värit voisi toimia omassakin kodissa, mutta vähän arvelutta tuo sininen Serenity, vähän liian ysäri oman makuun...

Tuo kuva on otettu tasan vuosi sitten Porvoon saaristosta, aika hyvin osuu trendivärit kohdalle :)
Vähän kun surffaili törmasi aika moneen joka luottaa tähän lämpimän vaaleanpunaisen ja kylmän vaaleansinisen yhdistelmään. Vai mitä sanotte Iittalan Aalto-maljakoista, Hayn Ballograf kynistä, Marimekon kevätmallistosta tai Kitchen Aid ykeiskoneista?? 
Tuleeko teidän kevätkodistanne mielenrauhan ja henkisen hyvinvoinnin tyyssija tällä herkällä väriyhdistelmällä? Vaikka meidän talon vuorais lattiasta kattoon Rose Quartzilla ja Serenityllä meininki olisi yhtä kaaosta kuitenkin.

Pantone on myös tehnyt vuoden värille sopivat väriyhdistelmät. Tykkään tästä ehdotelmasta missä mukana on juurevaa vihreää, munakoisoa ja harmaata. 
Ja pakko lopuksi vielä laittaa kuva Marimekon kevätmallistosta joka on täysin tämän mukainen.


 
(kuva: Marimekko)

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...