5v juhlat / 5års kalas

Viisi vuotta on kulunut siitä kun Iris saapui vauhdilla meidän iloksi. Viime viikonloppu meni sitten synttäreitä viettäessä.
Iris rakastaa piirtää ja askarrella. Hän on jo taitava kirjoittamaan ja osaa lukeakkin. Hän harrastaa taitoluistelua ja tykkää pyöräillä. Kaupassa hän sai valita Frozen-mekon ja mustan Spiderman asun välillä hän valitsi Spidermanin. Iris on niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin naurettavan samanlainen kun minä.
Nyt oli tytön ensimmäiset kaverisynttärit. Hän oli kutsunut 14 pikkuprinsessaa juhliinsa. Tällä kertaa pidettiin jätski aiheiset kemut. Katosta roikkui isot jätskitötteröt ja vieraat saivat tahdä oman mielensä mukaiset jätskiannokset strösselillä ja muilla herkuilla. Oli kyllä sellaiset söpöys överit, kaikki pikkutytöt mekoissaan, kaulakoruineen ja letitetyt hiukset. Me piirrettiin, leikittiin nukeilla ja tehtiin rannekoruja. Ihan eri meininki kun isoveljen kaverisynttäreillä.

Seuraavana päivänä sukulaiset tuli kahville ja Iris oli koristellut mielettömän hienon kakun itse.
Onneksi seuraavan lapsen synttäreihin on vielä aikaa...


Fem år sedan kom Iris till oss med fart. Samma fart har hon fortfarande. Förra veckoslutet firde vi hennes födelsedag. 
Iris älskar att rita och pyssla. Hon är redan skicklig på att skriva och läsa. Hon håller på med konståkning och tycker om att cykla. I butiken fick hon välja mellan en Frozen klänning eller en svart Spiderman dräkt, hon valde Spiderman. 
Iris är både till utseende och till sättet otroligt likadan som jag själv. 
Nu hade vi Iris första komppiskalas. Hon bjöd 14 små prinsessor hem till oss för att fira sin födelsedag. Den här gången hade vi glass tema med stora glasstrutar hängande från taket och gästerna fick göra glassportioner med strössel och andra godsaker. Flickorna var så urgulliga i sina klänningar, halsband och flätade hår. Vi ritade, lekte med dockor och gjorde armband. Lite annat var det på storebrors kalas. 

Nästa dag blev det kaffe för släktingarna och Iris hade själv dekorerat den fina kakan.
Som tur är det lång tid till följande barns kalas...

1 kommentti

  1. Ihanat synttärit<3 Tuo jätskitötterö on mahtava, joutuu ehkä kokeilemaan joskus...;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...