Ikaen uusi kuvasto

 Ikean uusi kuvasto on julkaistu. Se saa taas aikaan pienen kodin muutos vimman. Uutuksissa oli paljon luonnonmateriaaleja yhdistettynä mustaan ja metalliin. Tykkäsin! Vaalea mänty, koivu, pyökki ja bambu. Pellava, sisal ja juutti. Käsin punottua rottinkia ja suupuhallettua lasia. Niin ja viherkasvit, ne ovat edelleenkin iso osa sisustusta, luomassa luonnonläheistä ja ekologista ilmettä.


"BJÖRKSNÄS-mallistossa on lähestytty klassista skandinaavista puulajia - koivua - uudesta näkökulmasta. Siro ja ilmava ulkomuoto, luonnonmateriaalit ja käytännöllisyys tekevät malliston tuotteista tyypillisen pohjoismaisia."


SVÄRTAN-sarjan tarjotinpöytä, kulho ja suupuhalletut pullot.
Rottinkinen Gröndal-keinutuoli on aika ihana. Suunnittelija Lisa Hilland."Ide lähti halustani luoda tuoli, jossa yhdistyy erilaisia materiaaleja ja ilmeitä. Rottinki ja saarni ovat eloisia luonnonmateriaaleja, jotka ikääntyvät kauniisti ja luovat upean kontrastin jauhemaalilla päällystetylle teräkselle. Tuolin selkänojan ja istuimen punomisessa on käytetty perinteisiä menetelmiä, kun taas tuolin ilmava muoto yhdistää sen vahvasti moderniin skandinaaviseen muotoiluun. Jokainen osa on valmistettu rakkaudella – toivon, että myös tuolin käyttäjät tuntevat sen. "

 Uudet matot näyttää kivalta. Haluaisin meidän olkkariin juutti- tai sisalmaton, mutta kynsisikö kissat sen ihan pilalle?


Lastenhuoneeseen mäntyinen kirjateline, sopisi hyvin muuallekkin. Mitkä oli teidän uuden IKEA-kuvaston suosikkeja? Tuleeko sieltä mitään teidän kotiin?

Kuvat: IKEA2 kommenttia

  1. Ihania juttuja, joitain kävin jo katsomassakin. Mut että pyökki tulee takaisin, se on vielä vähän vaikeeta sulattaa... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyökki kalusteet ja sinistä sisustukseen :D liian 90's omaan makuun. Vaatetuksen puolella ysäri myös kova juttu.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...