2 v synttärit / 2 års kalas


Muutama kuva Lisan 2 v synttäreistä. En koskaan saa hyviä kuvia lasten synttäreiltä. Ei siinä kaiken hössötyksen keskellä ehdi kuvat ja tuntuu se vähän epäkohteliaaltakin vieraita kohtaan heilua kamera kädessä. Eikä ne lapset malta olla kuvattavana.
Lisaa oli tarkoitus juhlia ulkona niin kuin viime vuonna mutta vettä satoi sinä päivänä kaatamalla. Ulkojuhlia ajatellen olin tehnyt vauvanruokapurkeista juomamukeja poraamalla reijät kanteen ja pujottamalla pillit läpi.
Isommat lapset oli ideoinnu juhlien koristelun ja askarteli eläimille party-hatut. Seuraava synttärisankari haluaa järkätä diskon ja vieraslistalla 24 kaveria...

Några ilder från Lisas 2 års kalas. Jag lyckas aldrig ta fina bilder från barnens födelsedag. Hinner inte mellan allt stök och visst känns det lite oartigt mot gästerna att stå med kameran i handen. 
Planen var att fira Lisa ute så som förra året men den dagen blev det ösregn. Tanke på trädgårdsfest hade jag gjort saftglas av babymatburkar genom att borra ett hål i locket och ställa ett sugrör i. De funka bra inomhus också.
De större barnen fixade dekorationen till kalaset och pysslade party-hattar till djuren. Följande födelsedagsbarn vill ha disko och på gästlistan har han 24 kompisar..

4 kommenttia

 1. Sama juttu mulla, siinä on niin kiireessä kaikkien valmistelujen kanssa kun ekat vieraat on jo tulleet ja puolet pöydästä laittamatta jne :-D Sitten kun on valmista, ei enää ehdikään alkaa kuvailemaan vaan seurustelmaan vieraiden kanssa.
  Ihanat nuo pilttipurkit, tosi hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Mä otan yleensä videokuvaa, ei ole blogimateriaaliksi sopivaa mutta omaksi muistoksi kivaa :)

   Poista
 2. Kaikesta huolimatta, ihanan kattauksen olet saanut aikaan :) Ja lastensynttäreillä tulee aina kiire vaikka kuinka ajoittaisit. :D

  http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä alkaa raivosiivoukset ja paniikkileipomiset menemään jo rutiinilla ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...