Halloween askartelu osa1Halloween ei kuulu niihin juhlapyhiin mitä meillä on tapana viettää. Lapsia tämä hirviö juttu kuitenkin viehättää ja hyvin sitä heille myös markkinoidaan. Mutta hei, jos tämä Halloween on syy askarrella vähän monstereita ilman sen kummempaa spektaakkelia, niin se on ihan kiva. Kyllähän muutama kummitus piristää tätä muuten niin synkkää vuodenaikaa :) Tässä taitaa ärsyttää sama kun joulussa ja pääsiäisessä, eli kaikki se krääsä mitä siihen liittyen yritetään myydä.

Mutta tässä olisi nyt Halloween-askartelu sarjan ensimmäinen osa. Tulossa siis muutama helppo ja pikainen askarteluvinkki.

Ensimmäisenä hirviö kynttilälyhdyt.

Tarvitset lasipurkkeja, akryylimaalia (askartelumaalia), pensselin ja mustaa sekä valkoista dc-fix tarraa (tai vastaavaa) ja sakset.

Kaada vähän maalia lasipurkin sisään ja pyörittele purkkia niin että maali levittyy kaikkialle. Voit auttaa vähän pensselillä. Anna maalin kuivua. Tässä voi kestää aika kauan ja osa maalista valuu purkin pohjalle. Kannattaa kuivumisen aikana vähän käydä tasoittamassa maalia. Leikkaa tarrasta hirviöille silmät ja suut ja liimaa lasipurkin päälle. Ei tarvitse odottaa että maali kuivuu ennen kun voi liimata tarrat. Mutta ennen kun laitat lämpökynttilän sisään olisi hyvä että purkit kuivunut kunnolla.2 kommenttia

  1. Lämpökynttilää ei kuulemma saisi poltella ylöspäin kapenevassa purkissa, kuumenee liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, vaarana on että purkki räjähtää. Ulkona olen kyllä surutta käyttänyt mutta sisällä olisi turvallisempaa laittaa led-kynttilät.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...