joulukuusen koristeet / julgranspynt
Nyt kun on maa valkoisena hiipii väkisinkin pieni joulufiilis. Ajattelin näyttää teille meidän joulukuusen koristeet, jos sinuakin jo joulututtaa niin voit aloittaa niiden valmistuksen. Me ollaan tehty suurin osa kuusenkoristeista lasten kanssa itse vuosien varrella.

1. Kiiltokuva ympyrät on helppo tehdä pienten lasten kanssa. Leikkaat kartongista ympyröitä ja liimaat päälle kiiltokuvan, rei'ittimellä reikä ja naru läpi.

2. Puuhelmi koristeet ei ole yhtään sen vaikeampia kuin että solmit ensin kulkusen kaksinkerteisen narun päähän ja pujotat helmet perään. Solmi naru lenkille ja laita halutessasi vähän liimaa viimeisen helmen reikään niin ne ei karkaa narulta.

3. Salmiakki kuviot on leikattu paksusta huopakankaasta ja laitettu naru päähän. Ei muuta!

4. Paperimassasta tehdyt koristeet. Kauli paperimassa ja käytä esim. piparkakkumuotteja ja tee reikä narulle. Massa kuivuu huoneenlämmössä kovaksi. Tuohon ympyrän muotoiseen on painettu kastehelmi-lasilla kuviot.

5. Paperitimantit. Nänä vaatii jo vähän sorminäppäryyttä. Netistä löytyy paljon ohjeita timantin taitteluun. Liimaa vain naru päähän.

6. Liitutaulu pallot. Perinteiset punaiset joulupallot sai liitutaulumaalia pintaan ja päälle voi piirtää kuvioita liidulla.


1 kommentti

  1. Kauniita, kaikki kelpaisivat meidän kuuseen :)Vaikka kaikenlaista on tullut tuusailtua, niin joulukuusenkoristeita en ole tehnyt ikinä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...