Mikä ihmeen Bonusway?


Kuten ehkä tiedätte suhtaudun varauksella mainontaan blogissani, yleensä kiitän tarjouksesta yhteistyöhön ja kieltäydyn jos tuote tai palvelu ei tunnu omalta. 
Jokunen aika sitten Bonusway.fi lähestyi sähköpostitse ja kysyi kiinnostusta yhteistyöhön. 
Olen itse käyttänyt kyseisen yrityksen palvelua jo pitkään ja se on toiminut minulla hyvin, joten miksi en kertoisi teillekin siitä.

Mikä tämä Bonusway sitten on?

Bonusway on vähän kuin sähköinen bonuskortti, verkkopalvelu jonka avulla keräät bonusta verkko-ostoksistasi. Samaan tapaan kun ruokakaupassa. Itse tykkään tehdä ostoksia verkosta, lähinnä lasten vaatteita, kodin tavaraa ja lemmikeille tarvikkeita. En jaksa juosta kaupoissa töitten jälkeen lasten kanssa ja etsiä sopivia talvikenkiä, varsinkin kun täällä meilläpäin tarjonta on aika suppeaa ja joutuisi kuitenkin lähtemään kehän varrelle isoihin ostoskeskuksiin. Teen tilauksen mielummin rauhassa kotoa käsin, ja kerään ostoksesta bonuksia tilille. 

Sanotaan että ilmaisia lounaita ei ole, eli miten Bonusway ja verkkokaupat sitten hyötyvät minun ostoksistani? Bonusway hankkii nettikaupoille asiakasvirtaa ja kaupat maksavat heille myyntipalkkion palvelun kautta tehdyistä ostoksista. 
Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se että palvelun takaa löytyy neljä nuorta miestä, joita yhdistää opiskelu Aalto-yliopistossa. Vaikka ensivaikutelma voisikin olla se että kyseessä on jokin ulkomaalainen huijaus sivusto, on yritys kuitenkin kotimainen ja varsin rehdisti yoimiva.

Jos sinäkin olet ahkera netti-shoppaaja ja haluat bonuksia ostoksistasi luo käyttäjätunnus/kirjaudu sisään Bonusway.fi sivulla ja siirry heidän kautta verkkokauppaan jossa haluat asioida. Tämä on tärkeää jotta bonuksesi kertyvät käyttäjätunnuksellesi! Minulla on vaikeuksia muistaa mistä kaupoista sitä bonusta saa joten latasin selaimeeni apuohjelman joka muistutaa bonusten keräämisestä.
Kun olet tehnyt ostokset, sirtyy bonus palvelun käyttäjätilillesi ja kun rahaa on kertynyt 15€ voit siirtää sen pankkitilillesi. Kätevää!


Jos esimerkiksi ostaisin haaveilemani Ton no14 tuolit Room21.fi varkkokaupasta joka myöntää 5% bonusta saisin yhteensä 57€ Bonusway käyttäjätililleni. 


Bonusten lisäksi nettikaupoilla on tarjota hyviä alennuksia palvelun käyttäjille.
Itse olen siirtänyt jo muutamaan otteeseen bonuksia tililleni. Viime vuonna tein lähes kaikki joululahja ostokset netistä, ja keräsin niistä kivat bonukset :) 

Lasten talvikenkien oston jälkeen minulla on Bonusway.fi käyttäjätililläni reilu 37€ bonusta jotka voin sirtää tililleni! Kun liityt uutena käyttäjänä palveluun saa 10€ lisäbonuksen ensimmäisestä verkko-ostoksestasi. Ei muuta kun shoppailemaa!*yhteistyö Bonusway.fi

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...