DIY glögilasit


Rakastan glögiä. Syksyllä kun ensimmäiset tölkit saapuu kauppaan, ostan heti. Teen sitä mielellään myös itse, joten jos sinulla on joku hyvä ohje niin laita jakoon :). Itse tehty glögi kauniissa lasipullossa on myös hyvä lahja vinkki. Lisäksi voit askarrella helpot glögilasit, tai oikeastaan lasin suojat, jottei kuuma juoma polta sormia.


Tarvikkeet: lasi, paperi, sakset, kynä, viivoitin, hiuslenkkejä, paksua huopakangasta, neulan ja lankaa.

Aloita tekemällä malli paperista lasin ympäri. Jos tuntuu hankalalta piirtää suotaa linjaa lasin ympäri voit kiristää paperin hiuslenkillä lasin ympäri. Mittaa viivoittimella että lenkki on samassa kohtaa reunasta katsottuna koko matkan ympäri. Piirrä hiuslenkkiä pitkin viiva ja leikkaa. Jätä päihin reilu 1cm taitos. 


Siirrä paperimalli huopakankaan päälle ja piirrä ääriviivat. Leikkaa kappale kankaasta. Ompele päät yhteen taitoksen kohdalta. Pujota lasin päälle.
Olisin halunnut tehdä ompeleen koristeellisemmasta nahkanyöristä, mutta en onnistunut löytämään tarpeeksi ohutta :(

Tämä postaus on 8. luukku Lumoblogien joulukalenterissa. Käy katsomassa edelliset lumoavan joulukalenterin luukut ja muista seurata jouluaattoon asti vaikka Lumojen FB-sivuilla. Mahtavia arvontoja ja joulu fiilistelyä ainakin tähän mennessä :)Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...