Joulun toivelahjatYksi joulun parhaista hetkistä on pakettejen paketointi yöllä, viinilasi ja kissat seuranaan.
Vaikka joulun kaupallisuus ärsyttää ja joululahjat ostan mieluiten kotimaisilta pienyrittäjiltä, lasten lahjojen kohdalla on kuitenkin nieltävä periaatteensa ja hankittava heille jotain mitä ovat toivoneet.

Meillä Elias, 7v. on toivonut Technic Legoa ja hän tulee saamaan joulupukilta tosi makeen Volvo kaivinkoneen kaiken maailman ominaisuuksilla. Tämän lisäksi Elias on toivonut radiopuhelimia ja sukulaisilta ollaan pyydetty urheiluvälineitä ja leffalippuja. Kolmilapsisessa perheessä leluja on aika paljon ja elämyslahjat on kivoja. Poika on jo sen verran iso että osaa arvostaa vaikka leffalippuja tai sisäleikkipaikan pääsylippuja.

Iris, 5v. ykkös toive tänä jouluna on Frozen. Elsa vaatteet, Anna muotinukke, Frozen Lego jne... Hän toivoo myös askartelu tarvikkeita ja Nerf-asetta. Lautapelit on myös ollut aina kivoja lahjoja.

Lisa 2v. teki hyvin määrätietoisena lahjalistaa Joulupukille. Hän tuskin tietää kuka joulupukki on mutta lelulehdistä leikkasi itse ne asiat mitä han haluaa ja liimasi paperille. ITSE! Hän on hyvin määrätietoinen ja minä-itse vaihe voimakkaasti menossa. Mutta olihan siinä listassa selkeästi ajatusta mukana eikä suinpäin leikattu mitä vaan. Frozen Anna-nukke oli niistä yksi. Anna oli myös yksi Lisan ensimmäisistä sanoista. Hän oli myös leikannut nukenvaunut, Muumi palapelin, Olaf pehmolelun, Duploja ja yhden Angrybirds linnun listaansa. Aika sopivia toiveita siis 2 vuotiaalle.

Meillä ei onneksi ole toivottu joulun hittilelua joka on joka kaupasta loppu..

Mitä teillä on lasten toivelahjoja tänä jouluna??

P.S. Kissat rakastaa kun kaivetaan esiin lahjapaperit ja nauhat. Aattona kun kaikki lahjat on avattu ja niitä ihania papereita on lattiat täynnä kissat on onnellisia!


*Technic Lego saatu blogiyhteistyönä

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...