Perheen harrastuksena laskettelu


Vuosi sitten suunnattiin auto kohti pohjoista ja lähdettiin lasten kanssa Rukalle laskettelemaan.

Katselin valokuvia matkalta ja haaveilin että tänäkin talvena olisi mahdollisuus lähteä pohjoiseen. Mutta matkailu kotimaan hiihtokeskuksissa ei ole kovinkaan edullista. Tänä talvena kierretään lasten kanssa etelän hiihtokeskuksia. Instgramista voit seurata näitä retkiä. Messilässä käytiin viikonloppuna ja tuossa lähimäessä Kokonniemessä arki-iltaisin. Talmastakin ollaan tykätty. Mitä hiihtokeskuksia te suositte?

Kolmen alle kouluikäisen kanssa autossa matkustaminen monta tuntia pohjoiseen ei välttämättä kuulosta kovinkaan houkuttelevalta, mutta matka sujui paremmin kuin hyvin. Jos olet suunnitellut hiihtoloma reissua lappiin käy lukemassa meidän matkasta täältä, ja Kuusamoon jos menet suosittelen ehdottomasti reissua ihanaan Lammintupa kahvilaan.

Itse viihtyisin talvisissa maisemissa vaikka vuoden ympäri. Olen "pakottanut" muun perheen myös lasketteluharrastuksen pariin. Eivätkä he ole hirveästi vastaan laittaneet, aurinkoisia talvipäiviähän on mukava viettää perheen kanssa hiihtokeskuksissa. Laskea mäkeä, grillata makkaraa ja juoda kaakaota. Mutta nämä ihanat lumiset ja aurinkoiset päivät ovat täällä Etelä-Suomessa aika vähissä.
Meidän 5 vuotias Iris on jo aika taitava laskemaan, eikä lasten mäet enään riitä hänelle. Tyttö onkin nyt jo lasketellut kolme talvea. Isoveli Elias on vähän varovaisempi luonteeltaan mutta laskettelu sujuu hyvin häneltäkin. Tänä talvena pitää varmasti laittaa pienin, 2 vuotias Lisa suksille ensimmäistä kertaa. Kunhan lapset kasvaa, isä ja äitikin pääsee laskemaan ihan oikeasti, nythän se on vaan sitä lasten mäessä hengailua.Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...