long time no seeHe-hei! Blogilla taitaa olla aika herätä talviunilta. Miten tuntuukaan niin vaikealta aloittaa pienen tauon jälkeen..
No syy on kyllä se että alkuvuosi ollaan vedetty minuuttiaikataululla. Töiden jälkeen kun pitää kuskata lapsia harrastuksiin, tehdä läksyjä ja hoitaa muita velvollisuuksia. Aika ei vaan yksinkertaisesti riitä omiin harrastuksiin, johon blogi lukeutuu.
Tekisi mieli huutonauraa entiselle minälleni, jonka mielestä ei ollut aikaa tehdä mitään kun esikoinen oli vauva. Odota vain! Ymmärrän täysin mitä sana "ruuhkavuodet" tarkoittaa.
Sen pienen vapaa-ajan olen yrittänyt käyttää mukaviin asioihin, kuten kulttuuriin tai ulkoiluun ja välttää siivoamista. Ja jos ei siivoo ei voi ottaa blogikuvia :)

Jotta ei ihan vajottaisi sisustus trendien pimentoon oli pakko vaihtaa joulukranssit seinävaatteeseen.
Tässä olisi ohjeet teillekkin jos macrame solmut ei oikein luonnistu. Tarvitset muutaman pätkän matonkudetta (tai vastaavaa) jonka taitat tuplaksi sekä metallisen renkaan tai oksan. Muutama solmu ja päätyjen tasoitus saksin. Ripusta seinälle ja ihaile taidokkuuttasi.


1 kommentti

  1. Tervetuloa takaisin blogin pariin :). Hieno seinävaate, hyvää vaihtelua kransseille ja krumeluurille. Ja totta tosiaan, vapaa-ajalla on muutakin käyttöä kuin siivoaminen – ainakaan pelkkiä blogikuvia varten.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...