Trendiähkyä ja kirppislöytöjä


Tuleeko teille koskaan sellainen vastareaktio trenditavaroihin? Kun joka blogissa, sisustuslehdessä ja facebookin ryhmässä näkyy se sama pakko-saada tuote? Minulle tulee! Tämä toisinaan ärsyttää, sillä on tavaroita jotka sopisi mainiosti omaan tyyliin mutta kun kaikilla muillakin on se. Meille ei tästä syystä tule Sting pocket-hyllyä tai Hayn tarjotinpöytää. Vaikka ne on mielestäni kauniita ja tykkään tuotteiden tyylistä.
Samasta syystä minua vähän hävettää pukea lapselle päälle eräät lettikuvioiset leggarit, jotka on ostettu jo monta vuotta sitten, ennen hypetystä.

Nyt on kuitenkin tullut ongelma tämän trendiyuote ähkyn kanssa sillä olohuone kaipaisi uutta mattoa. Meillä on ollut kohta yksi ja sama villamatto 10 vuotta käytössä. Haluaisin jotain uutta, mutta kun kaikki kivat matot on just niitä joita näkee joka kodissa. En löydä mitään mieleistä, kohtuuhintaista ja ei niin suosittua mattoa. Ehdotuksia?? Vai onko se niin että on parasta hankkia hyväksi todettu blogi-matto?

Kävin pitkästä aikaa kirpparilla viikko sitten. Löysin vanhan rottinkisen kukkatelineen, eikö nämäkin lasketa tämän päivän trendituotteiksi??

Ja hei, on meilläkin paljon näitä kuuluisia blogi-tavaroita, joten se siitä omaperäisyydestä ja omasta tyylistä. Sorruin esimerkiksi ostamaan tuollaisen, joka paikasta tutun meriheinäkorin :) Yritän sitten tasapainottaa näitä trendituotteita kirppishankinnoilla.

Mitä te ajattelette asiasta? Hankitteko heti uusimmat trendituotteet vai kartatteko tietoisesti suosituimpia tavaroita?

4 kommenttia

 1. Voi kuule, tulee todellakin tuo trendituote ähky...tykkään kodeista joissa näkyy asujan persoona, eikä joku trendi, mutta makunsa kullakin..:)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti tulee ähky. Toisaalta yritän muistaa, että sekin on suhteellista, että kenellä "kaikilla" joku tietty tuote on. Sisustusblogit ja -lehdet ovat lopulta aika pienen piirin medioita. Todennäköisesti valtaosa kodissani vierailevista pitää String-hyllyäni vain kauniina kirjahyllynä eikä kuluneena trendituotteena.

  Toki asia voi olla bloginpitäjälle vähän eri, kun sitä haluaa ehkä miettiä enemmän miltä koti näyttää netin ns. valveutuneemman yleisön silmissä.

  Enemmän kuin yksittäisiä trendituotteita, yritän itse ihan kestävän kulutuksenkin takia varoa sellaista, että koko koti huutaisi esim. vuoden 2016 sisustusmuotia. Eli aikaa kestävää klassisuutta ja kerroksellisuutta pitää olla, vaikka seassa olisikin myös sisustuspiireissä suosittuja tuotteita. Useinhan ne ovat suosittuja ihan hyvästä syystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Sen takia pohdinkin että pitäisikö valita se hyväksi koettu blogimatto vai etsiä jotain muuta?

   Jos nyt ajatellaan String-hyllyä niin pidän yleisesti ottaen kevyistä "rautalanka" huonekaluista ja tyylillisesti se olisi mainio meidän 40-luvun taloon. Jos löytäinin vintage Stringiä ostaisin varmaan ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...