mökkilife

Meillä ei ole omaa kesämökkiä, enkä sitä tällä hetkellä kaipaakaan. Tämä talo isolla pihalla on ihan riittävä. Haaveilen kyllä joskus kallioisesta merenrantatontista pienellä torpalla, paikasta joka ei vaatisi pihatöitä. Vain kallio ja meri. Ehkä sitten joskus..
Me saadaan kuitenkin tarvittaessa viettää mökkielämää miehen sukulaisten luona. Vaikka pihasauna on meille ihan normaalia arkea saa ulkohuussi ja sisälle kannettava vesi aikaan mökkifiiliksen.

Viime mökkireissulla käytiin myös ihanassa Mathildedalin ruukissa. Sieltä löytyi Ruukin kehräämö ja puoti joka kehräsi alpakkavillaa ja valmisti siitä tuotteita. Kahvila, antiikkia, second handia ja suklaata. Yllätykseksi löydettiin muutama tuttu tuote täältä Porvoosta kun Petris Chocolate Roomin Nina oli myymässä ihania suklaitaan ja saman katon alta löytyi myös toisen Porvoolaisen Sannan Ludwig & Vilgot käsinommellut koirantarvikkeet. Törmättiin myös Vuonue ja viipsinpuu sulkakoruihin jotka on tehty suomalaisen maatiaiskanan sulista, tämä on se paikka mistä meidän kanat ovat kotoisin.
Löysimme myös olutta ja leipää KYLÄ panimosta sekä hurmaavan ravintola Terhon.

Jos matkustatte Varsinais-Suomessa Salon suunnalla ajelkaan Mathildedaliin.

 
Mathildedalin ruukki 


Ruukin kehräämö ja puotiKahvila Kyläkonttori & Puoti


 

Second Chance sekä PertiS Chocolate Room

 Ravintola Terho

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...